Varden har levert coworking på Aker Brygge!

Varden Entreprenør har overlevert ca 4200m2 over 2 etasjer med High-end, fleksible og effektive coworking-arealer til DNB Næringseiendom.

Det er den amerikanske coworking-giganten WeWork sine nye lokaler på Fjordalleen 16 på Aker Brygge.

De flytter inn så snart Covid-19 stabiliserer seg.

Arbeidene har omfattet nøkkelferdige lokaler for WeWork i tråd med deres eget internasjonale fleksible coworking-konsept.

"Prosjektleder Johs Lassemo er meget fornøyd med sluttresultatet. Det har vært en utfordrende og lærerik prosess på mange måter, kanskje spesielt ift et meget omfattende og detaljert konsept fra WeWork, som i utgangspunktet ikke akkurat var tilpasset norske myndighetsforhold og eksisterende forhold her på Aker Brygge. I tillegg har bygg i drift med meget tunge støysensitive aktører både over og under vært utfordrende..

En løsningsorientert og fleksibel holdning derimot, fra alle parter, har gjort at vi i fellesskap med DNB Næringseiendom har løst dette på en meget ryddig og profesjonell måte. Hele prosessen har vært basert en totalentreprise i samspill."

Prosjektsjef i DNB Næringseiendom Bjørn Moen uttaler at han er svært fornøyd med resultatet, og ikke minst hele prosessen fra utviklingsstadiet til overleverte arealer. Alle arbeider er levert på tid, som avtalt og med tilnærmet 0-feil!

Arkitekt har vært Oslo Works og HRP v/Maria Alsgaard Sørensen har hatt byggeledelsen for DNB Næringseiendom.

image004

(Flere bilder kommer etter at WeWork har flyttet inn)


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet