Ibsens hus – overlevert 11.01.21

Ibsens hus

Prosjektet Ibsens hus, Arbins gate 1, ble overlevert til vår kunde Eiendomsspar og videre til leietager Norsk Folkemuseum mandag 11.01.21.

Prosjektet ble utført som en totalentreprise i samspill, og kunden, leietager og entreprenør er svært fornøyde med det overleverte resultatet.

Overleveringen omfattet et nybygg i den eksisterende bakgården på tre etasjer og rehabilitering av flere etasjer i den gamle bygården.

Prosjektet har sin bakgrunn i at Henrik Ibsen bodde sine siste år i leiligheten som ligger i 2. etasje i denne bygården og det har derav vært drevet et museum i deler av bygget i senere tid.

Det er leietageren som har ønsket å bygge et teater, og teatersalen er bygget under Ibsen sin leilighet og inne i den eksisterende bakgården.

Vi i Varden Entreprenør er svært stolte av det vi har fått til, med et svært komplisert prosjekt i en gammel bygård midt i Oslo sentrum.

"Prosjektet har bydd på mange utfordringer, men takket være løsningsorienterte rådgivere, solide underentreprenører og en samarbeidsvillig byggherre har vi fått til et godt sluttresultat", sier prosjektleder Martin Stuge Bånerud.

Teatersal under bygging

Teatersal under bygging

Ferdigstilt Teatersal

Ferdigstilt Teatersal

Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet