På oppløpssiden på Vippetangen

Varden Entreprenør er nå i innspurten på det komplekse rehabiliteringsprosjektet Skur 38 på Vippetangen i Oslo. Bygget vil utad i stor grad fremstå som det gjorde etter åpningen i 1915, men innvendig er bygget i ferd med å bli et moderne kontorbygg som oppfyller strenge miljøkrav. På forhånd takk.

bh og ve org  skur38

Teamet som arbeider på prosjektet på Vippetangen er nå i innspurten av rehabiliteringsarbeidene. Fra venstre; Louise Viketun Skjøndal (Varden Entreprenør), Edward Alexander Joseph Hirst (Varden Entreprenør), Vegard Mørk Matre (Varden Entreprenør), Tommy Simenstad (Varden Entreprenør), Siri Breivik (Advansia), Silje Molid (Advansia), Morten Remi Johansen (Varden Entreprenør). (Robeen Hansson i Varden Entreprenør var ikke til stede da bildet ble tatt).

Artikkelen under er hentet fra Bygg.no https://www.bygg.no/pa-opplopssiden-pa-vippetangen/1490335!/

Se hele artikkelen her:

0001

0002

0003

0004

fasade mot havet skur38 2

illustrasjon hille melbye ark

fasade skur38 utsikt mot akershus og r dhuset