Varden Entreprenør AS har styrket laget med ansettelsen av Sirin Skjerve Molle

Med ansettelsen av Sirin Skjerve Molle som prosjektdirektør tar Varden Entreprenør ytterligere grep for å sikre videre lønnsom vekst.

Sirin hadde første arbeidsdag i Varden Entreprenør 04.01.22 og vil bygge opp en ny portefølje gjennom aktivt rekrutterings- og akkvisisjonsarbeid.

Sirin er utdannet bygningsingeniør og kommer nylig fra stillingen som prosjektsjef i Selvaag Bolig.

Det er med store forventninger jeg går til stillingen som prosjektdirektør i Varden Entreprenør. Med så mange dyktige medarbeidere, en imponerende historie og en tydelig og sterk bedriftskultur gleder jeg meg til å bli med på laget. Videre utvikling av bærekraftig og verdiskapende samarbeide med kunder og leverandører er svært motiverende, sier Sirin i en melding.

Det er med stolthet og glede jeg ønsker Sirin velkommen. Med sin sterke faglige bakgrunn og lange erfaring fra entreprenørbransjen ser vi fram til at Sirin vil bidra til å realisere våre vekstambisjoner de kommende årene, sier Martin Stuge Bånerud, daglig leder i Varden Entreprenør.

Etter ansettelsen av Sirin som prosjektdirektør har Varden to prosjektdirektører og er aktivt søkende etter nye prosjektledere.

Se link under.

https://www.bygg.no/varden-entreprenor-ansetter-prosjektdirektor/1491690!/

prosjektdirektor