KILDEN BARNEHAGE – Nominert til Årets Bygg 2018

Prosjektet Kilden Barnehage, som Varden Entreprenør utførte for Omsorgsbygg er nominert til Årets Bygg 2018. Gjennom en nominasjonsprosess bestående av nominasjon, presentasjon og intervju , er Kilden Barnehage med videre som 1 av 5 prosjekter til prisen Årets Bygg 2018.

Les artikkel på bygg.no

IMG 9553 Forsidebilde Sak 1 small

“Det er selvfølgelig morsomt å bli nominert og være med i konkurransen om årets bygg 2018. Allerede i anbudsfasen så vi at dette prosjektet utartet seg som et prosjekt med et arkitektonisk uttrykk, materialbruk og energiløsninger som gjorde dette prosjektet meget spennende og unikt. Når vi ser kvaliteten på sluttproduktet kan jeg ikke annet enn skryte av det arbeidet underentreprenørene har utført. Etter min mening har sluttproduktet blitt fantastisk bra, noe nominasjonen bekrefter, forteller Prosjektleder Martin Stuge Bånerud”.

IMG 9592 small

IMG 9524 small

Les artikkel på bygg.nohttp://www.bygg.no/article/1386752?image=dp-image123408-1386767


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet