Akerselva Atrium – Omfattende oppgraderinger ferdigstilt

Varden Entreprenør er ferdig med omfattende oppgraderinger og leietagertilpasninger i Akerselva Atrium.

Arbeidene har bestått av rehabilitering av kontorlokalene, blant annet plan 6-10 for NHST Media Group og Dagens Næringsliv, nytt møtesenter & kantineområde plan U, ny oppgradert lobby og resepsjon, takterrasse mm.

I tillegg er det gjort store tiltak for klimaforbedringer, bla i form av utvendig film, innvendige automatiske screens, oppgradering av klima-anleggene mm.

kontorlandskap Akerselva Atrium

kontorlandskap Akerselva Atrium

Vi berømmer byggherren DNB Næringseiendom og Arkitekt Oslo Works for et meget flott konsept bla. i form av mikrosement-gulv, store innslag av finervegger, metallhimlinger, mye glass mm, uttaler Prosjektleder Svein Ingar Rokkerud.

Oppdraget er utført med en felles utviklingsfase og totalentreprise i samspill. Fremdriften for avtalte arbeider er holdt hele veien og arbeidene er generelt fortløpende overlevert med tilnærmet 0-feil.

Bygget er totalt på ca. 17.500 m2 fordelt på 12 etasjer.


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet