Aker Brygge – Nye flotte lokaler overlevert

Varden Entreprenør har overlevert flere flotte lokaler på Aker Brygge. Nye leietagere i plan 4+6 på Fjordalleen 16 er bla. Rystad Energy, Kyllingstad Kleveland Advokater og Big Horn. Overleveringene omfattet nye kontorarealer med møtesenter, kantine, resepsjoner mm av generelt høy standard og funksjonalitet.

fjordalleen 16 015

Fjordalleen 16 utsikt

Oppdragene er generelt utført med en felles utviklingsfase og totalentreprise i samspill.
Fremdriften er holdt hele veien og arbeidene er overlevert med tilnærmet 0-feil.

fjordalleen 16 019

fjordalleen 16 017

“Prosjektene har vært spesielt utfordrende grunnet leiligheter og støysensitive næringslokaler i etasjene rett over og under. Vi har hatt et veldig godt samarbeid med byggherren DNB Næringseiendom, leietagere og våre engasjerte underentreprenører og leverandører her på prosjektet.
Alle prosessene har båret preg av meget fleksible og løsningsorienterte aktører i alle ledd, forteller Teknisk direktør Eirik Hemminghytt.”


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet