BYGGER NY IDRETTSHALL FOR KID I OSLO

Kultur- og idrettsbygg Oslo KF har inngått kontrakt med Varden Entreprenør, som blir entreprenør for bygging av midlertidig flerbrukshall på Tøyen.

2 Varden Kultur og idrettsbygg Oslo KF

Den midlertidige hallen, som skal inneholde baner for håndball, innebandy og basket, er planlagt å stå ferdig til sommeren 2019, og blir da en del av områdeløftet for Tøyen. Hallen skal ivareta behovet for flerbrukshall i området frem til ny, permanent flerbrukshall etableres i forbindelse med byggingen av det nye Tøyenbadet som er planlagt ferdig i 2023.

– Vi starter allerede før jul med forberedende arbeider og etablering av riggområde, og gleder oss til å komme i gang med byggingen for alvor i januar 2019, forteller Eli Grimsby, byggherre og direktør i Kultur- og idrettsbygg.

Sammen med seg i dette byggeprosjektet får hun Varden Entreprenør, som, ifølge pressemeldingen, leverte det beste tilbudet ut fra både kvalitet og kost.

– Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Varden Entreprenør. Vi har gode erfaringer fra tidligere samarbeid, og har høye forventninger til leveransen, sier Grimsby.

Den midlertidige flerbrukshallen på Tøyen får et bruksareal på drøye 1.700 kvadratmeter, og vil inneholde en spilleflate for håndball, innebandy og konkurransebane for basketball, med mulighet for å dele banen i tre treningsbaner for basket. Hallen vil også bli levert med to komplette garderobeanlegg for 30 utøvere, samt mulighet for enkel servering i kioskløsning.

Hallen, som er en teltkonstruksjon, blir på utsiden av den nedre delen forsterket med fasadeplater i natureloksert eller ubehandlet aluminium, skriver KID i pressemeldingen.

– Hallen skal være robust i den tiden den skal stå på Tøyen, og gli så godt som mulig inn i området. De eksisterende, naturlige gangforbindelsene skal opprettholdes, og i tilknytning til hallen vil vi opparbeide et lunt samlingsområde med grøntarealer og et trappearrangement man kan sitte i. Hallen vil få utvendig fasadebelysning, og bidra til å lyse opp en litt mørk Monradsgate, sier Eli Grimsby.

3 Varden Kultur og idrettsbygg Oslo KF

Sak hentet fra Byggeindustrien


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet