Entra inngår kontrakt med Varden om rehabilitering av Tollbodene

Administrerende direktør i Entra ASA, Arve Regland(t.h.) og Administrerende direktør i Varden Entreprenør AS, Tor G. Unneland gratulerer hverandre med signert kontrakt for rehabilitering av Tollbugata 1A Entra ASA og Varden Entreprenør AS inngikk 11.04.18 kontrakt for rehabilitering av de ærverdige Tollboden. Tollbodene, som består av de to fredede byggene Administrasjonsbygget og Steinpakkehuset, ligger sentralt i Oslo og skal total rehabiliteres samt knyttes sammen av et nytt mellombygg i stål og glass. Entra har i lengre tid samarbeidet med bevaringsmyndighetene for å komme frem til gode løsninger for de to byggene som skal bli det nye hovedkontoret for Tolletaten. Forberedende arbeider er igangsatt og prosjektet er planlagt ferdigstilt til september 2019. Varden Entreprenør takker for tilliten og ser frem til samarbeidet med Entra på dette utfordrende prosjektet.

2


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet