Kontraktsignering og oppstart på Manglerud skole

11 mai signerte Varden Entreprenør kontrakten med Undervisningsbygg på rehabilitering av Manglerud skole.

– Dette er en viktig kontrakt for Varden entreprenør. Vi har gjennom flere år hatt et godt samarbeid med Undervisnigsbygg, og er fornøyd med at vi nå kan fortsette dette samarbeidet videre, forteller administrerende direktør Tor Unneland.

I løpet av sommerferien har skolen flyttet ut av lokalene som skal rehabiliteres i 2015/16 parallelt med opprigg for Varden Entreprenør.

– Prosjektet vil gå over tre år, og bli delt opp slik at rehabiliteringen og undervisningen foregår i forskjellige bygg. Vi har god erfaring fra tilsvarende prosjekter, men dette blir et utfordrende prosjekt med mange bygninger, skole i drift og mange aktører. Det er flott å være i gang med gravearbeider og rivearbeidene, og vi ser frem til noen fine år på Manglerud, sier en entusiastisk prosjektleder Trond Nordbak Øsmundset


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet