Ny Kontrakt Oslo Skatehall

Varden Entreprenør signerte 12. november 2015 kontrakt med Kultur- og idrettsbygg Oslo KF for bygging av Oslo Skatehall i totalentreprise med ferdigstillelse i november 2016.

– Vi er veldig fornøyd med å få Kultur- og idrettsbygg som oppdragsgiver, vi er godt kjent med byggeoppdrag for Oslo kommune gjennom samarbeid med Undervisningsbygg over flere år, sier administrerende direktør Tor Unneland. Oslo Skatehall skal bygges som Passivhus, og vil få et bruksareal på ca. 2300m2, med ca. 1400m2 innvendig og ca. 800m2 utvendig skateareal. Prosjektleder Jorunn Ulvan, som har lang erfaring med bygging av idrettshaller, gleder seg til å bygge Oslo Skatehall. – Dette blir et spennende prosjekt for oss som passer oss bra, sier hun. Hun forteller at et godt prosjektteam allerede er på plass, og at oppstart på byggeplass vil skje rett over nyttår.


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet