Skolestart Hellerud VGS

Prosjektet på Hellerud VGS er ca halvveis. På mandag 18. august startet 650 elever på skolen. De tok i bruk flere av lokalene vi har ferdigstilt til skolestart.

– Det har vært en meget hektisk sommer, siden det er flere av lokalene vi har oppgradert som var i bruk helt frem til sommerferien. Prosjektet holder nesten fremdriftsplanen, men pga en omfattende vannlekkasje i sommer, ble det litt flere utfordringer enn vi regnet med. Men skolen ble klar til skolestart, som var det viktigst for både skolen og Undervisningsbygg, forteller en engasjert prosjektleder Trond Nordbak Øsmundset.

– Nå er vi ca halvveis i prosjektet, og ser positivt på høstens oppgaver. Så langt har vi hatt et meget godt samarbeid med skolen som er i full drift parallelt med vår rehabilitering. Både elever og lærere virker fornøyd med det som er gjort på skolen, fortsetter Øsmundset.


Trykk på Tag under for å lese mer om dette prosjektet